Hej!

På torsdag kl 810 börjar skolan och de två första dagarna följer vi inte schemat utan har andra aktiviteter. Eftersom skolan är under ombyggnad nu kommer all hämtning och lämning av barn ske via huvudentrén.

På torsdagen kommer vi samlas i matsalen 810 och efter det går vi till vårt nya klassrum. Nu kommer eleverna äntligen ha bänkar med lock! Efter lunch första dagen kommer vi vara med klassen och göra oss hemmastadda i klassrummet samt umgås. Barnen kommer att få med sig information hem som består av ett välkomstbrev och en blankett med kontaktuppgifter. Det är viktigt att ni fyller och och lämnar tillbaks blanketterna så fort som möjligt.

Varje förmiddag har vi högläsning med frukt. Ta med egen frukt. Nu när barnen går i årskurs 1 kan vi inte gå till köket och hämta frukt som vi kunde förra året.

På fredagen kommer vi ha NO tillsammans med årskurs 2 och 3. Vi kommer att gå ner till sjön och leta småkryp. Se informationsblad!

Angående skolfotografering så kommer vi inte erbjuda individuell fotografering under årskurs 1. Det kommer att erbjudas vartannat år fr o m höstterminen 2017; F-klass, årskurs 2, 4 och 6. Vi tar gruppfoto varje år.

Fliken KOMMANDE HÄNDELSER är uppdaterad.

 

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg